Nieuw begin!

Nieuw begin!

Met Pasen nog vers in het geheugen, de buiken nog vol van de (paas) eieren en de natuur eindelijk in de Lente stand, is het niet zo moeilijk om iets te schrijven over een nieuw begin.

Toch komt een nieuw begin nooit zomaar ‘uit de lucht vallen’; kijk maar eens naar al die bloembolletjes in de tuin, als we die in het najaar niet in de grond hadden gestopt was het nu een kale boel! Een kip zit wel zo’n week of drie op haar eieren te broeden en de knoppen aan de bomen zijn ook al een tijdje aan het wachten voordat ze ‘open’ kunnen.

Kortom een goed begin is het halve werk!

Zo zijn wij, vijf kindercoaches met een eigen praktijk uit Doetinchem e.o., al een jaar bezig om iets moois neer te zetten; het platform ‘Kindercoaches Gelderland’. Onze droom is om meer bekendheid te creëren voor het vak kindercoach. We zien in onze praktijken dat de hulp die we geven aan kinderen en hun ouders zoveel kan bieden en dat gunnen we iedereen!

Ieder van ons werkt vanuit haar eigen expertise en samen gaan we workshops en thema avonden geven zodat kindercoaching bij iedereen bekend is. In de voorbereidingen hiervan hebben we al ontdekt dat dit samen optrekken heel veel energie geeft en ook heel veel mogelijkheden.

Als je als kind of ouder het even lastig hebt en je weet er niet zo goed een oplossing voor te vinden, dan is het heel fijn als er iemand even een poosje met je ‘meeloopt’ en je weer nieuwe inzichten en mogelijkheden kan laten ontdekken.

Dat voelt als een nieuw begin, daar doen we het voor