Evaluatie uitpakdag 1 februari 2020

Op 1 februari was het dan eindelijk zover. De eerste Uitpakdag van Kindercoaches Gelderland in samenwerking met Earth Games was een feit. Na vele uurtjes van voorpret, vergaderen en voorbereiden kwamen rond 9:30 uur de deelnemers binnendruppelen in onze prachtige locatie Het Arsenaal’ in Doesburg. Ontvangen met de eerste informatie , koffie, thee en gebak werden de eerste contacten gelegd. De gezelligheid zat er al meteen in. 

Wat een prachtige mensen! 

Na een openingswoord door Karen, waarin we met elkaar hebben laten zien hoe goed we zijn in alle ballen hoog te houden, trapte Wilma Paulij verder af met een mooi inkijkje in het leerbrein.

De toon was gezet. Ontdekken, inspireren, lachen, gezelligheid en delen waren de ingrediënten die meegenomen werden naar de twee workshoprondes. Zo waren daar Wendy Maria Traa met de workshop  ‘Hartenkracht’, ‘De Helpende Hand’ workshop van Karen Molenaar, ‘De Kracht Van Aanraken’ door Martine Lenting en ‘GROK in jouw praktijk’ door Anne- Mijke van Harten. Door de dag heen was  business-coach Anja Kruska beschikbaar voor de deelnemers om samen te kijken waar jij als kindercoach met jouw bedrijf heen wilt. Professioneel fotograaf Bas Weetink was aanwezig om een professionele fotoshoot te verzorgen. En natuurlijk was Earth Games geopend om je te vergapen aan en al die prachtige spellen en materialen uit te proberen. Tijdens de filmische lunch konden we met z’n allen even bijkomen en ontspannen. Dit alles terwijl de innerlijke mens goed verzorgd werd met een lekkere lunch. (Extra dank aan Bregje die deze lunch klaargemaakt heeft). Op een kleurrijke manier vanuit verbondenheid hebben we met elkaar op de dag kunnen terugkijken en kunnen toosten op een zeer geslaagde eerste Uitpakdag. 

Extra kleur kreeg de dag door de aanwezigheid van dichter Margreet Jansen en haar gedichtenbundels. Zij sloot de dag af met een speciaal voor de Uitpakdag geschreven gedicht (zie hieronder). 

De deelnemers gingen naar huis met een tas vol cadeautjes, een hoofd vol nieuwe informatie en een hart vol inspiratie en mooie momenten.

Uitpakdag!!

Ik heb ze uitgepakt vandaag
al die kleine cadeautjes

als vrolijke confetti
op een zomers kinderfeest

nu peuter ik met zachte vingers
aan het plakband van het leven 

want ook dat
is me gegeven

misschien niet altijd even
mooi of met een grote, zijden strik
maar wel in mijn eigen kleur

want jij bent jij
en ik ben ik

met elk een eigen droom en ritme
elk een soortelijk gewicht
onze vragen, onze verte
en ons eigen
straaltje licht

elk een kleurig pakpapiertje
rode loper, witte wijn
roze bril of gouden randje
regenboog van wie we zijn

zwarte wolk of blauwe maandag
paarse lippen, groene flow

pak maar uit vandaag
dat leven

je krijgt het niet
altíjd cadeau

Margreet Jansen | Zilverensleutels.nl