Lily Mulder

Na jarenlang als groepsleerkracht gewerkt te hebben, heeft Lily in 2012 het roer omgegooid. Ze volgde de opleiding Kindercoach, daarna de opleiding Gezins- en opvoedcoach en begon haar eigen praktijk Kinder- en oudercoaching ‘i rörelse’. Haar drijfveer is om kinderen en ouders weer ‘in beweging’ te brengen bij gedrag waar ze last van hebben (‘i rörelse’ is Zweeds voor ‘in beweging’).

Als kinderen niet lekker in hun vel zitten zich onzeker of verlegen voelen of vaak boos of verdrietig zijn, kunnen ze op school en thuis niet altijd goed functioneren. Door samen met deze kinderen op zoek te gaan naar oplossingen voor dit ‘lastige’ gevoel en gedrag zitten kinderen weer beter in hun vel en kunnen ze weer beter functioneren. Om sociaal emotioneel sterker te worden kunnen kinderen ook meedoen met ‘Ranjatijd’! Zo’n tien keer per jaar wordt deze gezellige vijf kwartier gehouden. In een klein groepje kunnen ze kletsen, een spel spelen, knutselen, en natuurlijk ranja drinken.

Kinder- en oudercoaching ‘i rörelse’ biedt aan ouders die vragen hebben over opvoeden of zich hierover onzeker voelen, verschillende mogelijkheden o.a.:

  • de workshop; ‘Talent voor opvoeden’;
  • de cursussen; ‘Geduld..(in de opvoeding)’ en ‘Grenzen..(in de opvoeding)’ en;
  • de Opvoedparty’s (samen met andere ouders/opvoeders in gesprek gaan over alledaagse opvoedvragen)
  • individuele coachingsgesprekken

Benieuwd naar Lily en haar praktijk Kinder- en oudercoaching ‘i rörelse’? Hier vind je haar website: www.kinderenoudercoaching.nl