Samenwerking

Bibliotheek West Achterhoek, afdeling Doetinchem

Eens per twee maanden geven de kindercoaches van Kindercoaches Gelderland een thema-avond over een opvoedkundig onderwerp. Na opgave bij de bibliotheek kunnen mensen deelnemen aan een gratis informatieve avond vol met tips, trucs en interactie.
Onderwerpen van de avond kunnen zijn: hoogsensitiviteit, beelddenken, autisme, faalangst en zelfvertrouwen, decemberstress en leren leren.
Zie: https://westachterhoek.biblio-shop.nl/activiteiten/9/1/bibliotheek-doetinchem/jeugd

Kruiswerk Achterhoek

Een mooie samenwerking waarbij Kindercoaches Gelderland zorgt voor een prachtige aanbieding van 15% korting als een Kruiswerklid gebruikmaakt van een kindercoachtraject bij een van de kindercoaches van Kindercoaches Gelderland.
Ook staan de kindercoaches op de Fit&Gezonddagen en de Gezinsdag van Kruiswerk Achterhoek.
In november 2017 stond er een mooi artikel van over decemberstress in het Kruiswerkmagazine.
Zie: https://www.kruiswerk.nl/Diensten/kindercoach

Yunio Borgsche Rieten – Terborg

Een mooie, goed gevulde zaal vol met enthousiaste luisteraars. Ouders, leerkrachten, medewerkers van het kinderdagverblijf en de peuterspeelzaal, opa’en oma’s. De kindercoaches van Kindercoaches Gelderland gaven een inspirerende avond over het onderwerp hoogsensitiviteit.

Gemeente Montferland

Tijdens de week van de opvoeding in oktober 2017 heeft Kindercoaches Gelderland twee thema-avonden verzorgd.
Eentje over opvoeden ‘buiten de lijntjes’ en eentje over boosheid bij kinderen. Twee avonden vol met informatie, tips en interactie met de bezoekers van de avond.

Openbare Basisschool Montferland – ‘s-Heerenberg

Tijdens een ouderavond in oktober 2017 werden op deze school workshops gegeven voor ouders en leerkrachten. Kindercoaches Gelderland verzorgde drie keer een workshop over hoogsensitiviteit.

Advertenties